over ons

Algemene Voorwaarden


Privacy

Je gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de verzending van de door jou bestelde producten. 
 

 

Verzendkosten

 

Alle artikelen worden via postNL verzonden. Club Manhattan rekent voor verzending:

 

 

Bestelling

 

Bij bestelling ga je akkoord met de bestelling - en leveringsvoorwaarden van Club Manhattan. Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

 

 

Betalingen

 

Er zijn een viertal betalingsmogelijkheden: 

 

Bankoverschrijving

U kunt bij Club Manhattan ook betalen via een bankoverschrijving. 
Dan maakt u, na het plaatsen van uw bestelling, het orderbedrag over op de rekening van Club Manhattan. 
Belangrijk! Houd er rekening mee dat het via deze betaalmethode zo`n 5-7 werkdagen kan duren voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Uw bestelling wordt pas verstuurd na ontvangst van uw betaling. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de bezorgtijd 1 tot 7 dagen. Indien u kiest voor vooruit betalen via bankoverschrijving, moet de betaling binnen 10 werkdagen op de bankrekening van Club Manhattan te zijn overgemaakt. Wanneer deze betaling niet binnen tien werkdagen binnen is, wordt de bestelling geannuleerd en vervalt de overeenkomst. 

 

Bank gegevens voor bankoverschrijving vanuit het buitenland:

BIC nummer: ABNANL2A

IBAN nummer : NL64ABNA0419105174

 

Bank gegevens voor bankoverschrijving voor klanten uit Nederland:

Bank : ABN AMRO 

Op rekening van: Club Manhattan 

Rekeningnummer:  419105174 

IBAN nummer : NL64ABNA0419105174

 

* Vermeld bij een overboeking altijd het ordernummer.

 

Betaling via iDEAL.

DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland) 
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. 
Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. 

 

Betaling via Paypal (creditcard).

U kunt betalen via u PayPal account, als u die niet heeft kunt u ook zonder account met u creditcard betalen.

 

 

Leveringen/na leveringen

 

Club Manhattan zal zo spoedig mogelijk, na ontvangst van betaling overgaan tot levering. De bestelling zal binnen 5 werkdagen aan je worden toegezonden. 
 

 

Retournering

 

Wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent over het product kan je de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De producten kunnen alleen worden geretourneerd indien ongebruikt en in originele verpakking. 

De retourprocedure werkt als volgt: 
Binnen 7 dagen na ontvangst dien je ons een mail te sturen aan info@clubmanhattan.nl waarin je vermeldt dat je een product wilt terugsturen, in je email zet je ook je ordernummer. 
Na ontvangst van onze retourbevestiging dien je je product binnen 7 dagen nadat je je product van ons hebt ontvangen naar ons te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retour gezonden producten. Als je er zeker van wilt zijn dat het pakket aankomt, raden we je aan de items als een Zeker Pakket te verzenden via postNL. In het pakket dient een briefje te zitten met daarin je naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens. 

 

U kunt ook via de website een retouraanvraag invullen. Login met u account op clubmanhattan.nl en ga naar bestelhistorie. Hierin staan alle producten die u heeft besteld. Ga naar het product dat u wilt retourneren. Rechts van het product staan 2 logo's. Druk op het logo met het vergrootglas. Nu krijgt u een scherm met alle gegevens van u en van het product dat u wilt retourneren. Druk op de blauwe pijl om het retourneer formulier in te vullen. Na het invullen drukt u op de knop verder, rechts onderin de pagina en uw retouraanvraag is verstuurd en zal z.s.m. in behandeling worden genomen.

 

Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, en de artikelen nog in originele verpakking zijn, zonder beschadigingen zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten. 
De terugbetaling zal worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product. 
Nadat wij het pakket hebben afgeleverd bij postNL is deze niet meer onze verantwoordelijkheid. 

 

 

Suggesties, vraag of klacht

 

Heb je een suggestie, vraag of klacht over Club Manhattan?  Stuur ons dan een e-mail naar info@clubmanhattan.nl