over ons

Verzendinformatie

Verzending

Uw pakketen worden verstuurd door PostNL. Club Manhattan zal zo spoedig mogelijk, na ontvangst van betaling overgaan tot levering. De bestelling zal binnen 5 werkdagen aan je worden toegezonden. 


Verzendkosten

 

Alle artikelen worden via PostNL verzonden. Club Manhattan rekent voor verzending:

 

Retournering

 

Wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent over het product kan je de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De producten kunnen alleen worden geretourneerd indien ongebruikt en in originele verpakking. 

De retourprocedure werkt als volgt: 
Binnen 7 dagen na ontvangst dien je ons een mail te sturen aan info@clubmanhattan.nl waarin je vermeldt dat je een product wilt terugsturen, in je email zet je ook je ordernummer. 
Na ontvangst van onze retourbevestiging dien je je product binnen 7 dagen nadat je je product van ons hebt ontvangen naar ons te retourneren. 
De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. 
Je bent zelf verantwoordelijk voor de retour gezonden producten. Als je er zeker van wilt zijn dat het pakket aankomt, raden we je aan de items als een Zeker Pakket te verzenden via PostNL. 
In het pakket dient een briefje te zitten met daarin je naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens. 
Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, en de artikelen nog in originele verpakking zijn, zonder beschadigingen zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten. 
De terugbetaling zal worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product. 
Nadat wij het pakket hebben afgeleverd bij PostNL is deze niet meer onze verantwoordelijkheid.